Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Uengasjert lege med en løsning på alle problem
Lege: Steinar Helberg SkrevetSjekket lite fakta og visste lite engasjement til å finne ut hva som var galt. Byttet lege og fikk svar med en gang. Etter et år frem og tilbake til Steinar Helberg.
Knallbra fyr!
Lege: Morten Sortebogen SkrevetSortebogen er en topp lege, kompetent og ikke for låst i skolemedisinen. Nå har han reformert legekontoret og fått nye legesekretærer med fantastisk humør og sporty innstilling, de forrige var møkksure.
Han har altfor mange pasienter og har for dårlig tid, og det gjør at forsinkelsene blir mange. Færre pasienter og mer tid på hver ville nok vært bedre både for pasienter og for ham selv.
Ellers kjenner jeg igjen det andre har skrevet her, dog med unntak av det med de sure på kontoret, det må være før byttet.
Men viktigst av alt, han er veldig flink, god til å lytte og god til å kommunisere.
beste legen
Lege: Morten Sortebogen Skrevetanbefales på det varmeste,
blir feil å vurdere tilgjengelighet da dette er flere faktorer som spiller inn ikke lege alene.
Meget kunnskapsrik og handlingskraftig!
Lege: Steinar Helberg SkrevetHar benyttet han ved flere idrettsskader og alltid har han funnet gode løsninger!
Den verste legen jeg noensinne har hatt!!
Lege: Steinar Helberg SkrevetEnkelt og greit den verste legen jeg noensinne har hatt. Faglig sett veldig flink, men ekstremt arrogant og lite flink med mennesker. Avbryter midt i setninger, kommer med totalt urimelige krav og oppfører seg som om han er "mer verdt" enn meg. To ganger var mer enn nok!