Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter
Imøtekommende og lyttende
Lege: Steinar Helberg SkrevetJeg har benyttet Steinar i ca 15 år og har bare gode solide erfaringer med Steinar. Han er lyttende, opptatt av å forstå, en god samtalepart og gir riktige råd og behandling. Han tar seg god tid slik at jeg som pasient føler meg vel og blir tatt på alvor.
Utrolig god lege!
Lege: Steinar Helberg SkrevetSteinar Helberg er en svært klok og erfaren lege. Jeg opplevde at han "så" meg og min situasjon raskt. Ja, han er direkte - men også forståelsesfull og støttende. Steinar vet hvor tøft arbeidslivet kan være og bidrar med kloke råd og støtte.
Lite empati, arrogant og uprofesjonell
Lege: Steinar Helberg SkrevetHar hatt Steinar som fastlege i noen år, men har kun hatt vikarene hans frem til nå. Jeg har aldri før blitt møtt av en lege med så lite empati og så mye arroganse før. Han gir ikke inntrykk av å ønske å hjelpe til med mine helsefaglige problemstillinger, men bruker heller tiden til fremme sine egne banale medisinske teorier som ikke har noe med symptomene mine å gjøre. Han kom med personangrep, hevet stemmen og avbrøt meg støtt og stadig. Jeg sa i fra om at jeg følte meg ukomfortabel og kommenterte oppførselen hans, da fraskrev han seg all ansvar og la skylden over på meg.
Anbefales ikke! Allerede byttet lege..
Respektløs lege
Lege: Steinar Helberg SkrevetIkke gå til Steinar om du ønsker å bli møtt med respekt, forståelse og å bli lyttet til. Jeg har hatt 4 timer hos han nylig, hvor han har brukt mesteparten av tiden på å prate selv. Han lytter ikke, og avbryter deg. På grunn av dette kommer han til feil konklusjoner. Han er nedlatende, og kan noen ganger «le» av det du forteller.
Dårlig tid
Lege: Steinar Helberg SkrevetVar nylig hos Steinar. Virket som han hadde veldig dårlig tid, og følte han lo av meg når jeg snakket om symptomene og hva jeg selv mistenkte.
Vil ikke tilbake til Steinar.
Syns også generelt legesenteret virket uproft og lite engasjert. Beklager hvis jeg var til bry for dere når dere håpte på en rolig dag på jobb.