Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jeløy Legesenter
En dyktig lege som jeg er trygg på
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetDr. Bjørnstad er ikke en pillepusher, han prøver virkelig å finne årsaken til problemene før han henviser til spesialist eller eventuelt skriver ut resept på medisiner.
Han har en god pasientforståelse og skjønner at pasienten er den som kjenner seg og sin helse best. Det er noen ganger at jeg som pasient vet løsningen på problemet mitt, men jeg trenger ham som lege til å henvise eller gi meg riktig medisin. Dr. Bjørnstad tar seg også god tid til å lytte på meg som pasient før han gjør eventuelle undersøkelser.
Alt i alt en meget kompetent og hyggelig lege.
Meget dyktig fastlege
Lege: Ola Amundsen SkrevetOla Amundsen er den beste fastlegen jeg har hatt, han er lett å prate med når det kommer til psykisk helse og han er flink når det kommer til andre ting. De gangene jeg f.eks har trengt henvisning til andre spesialister har det alltid gått raskt og han er kjempe flink til å følge opp når du er sykemeldt over lengre tid. Kan absolutt anbefale Ola Amundsen til alle som er på utkikk etter en ny fastlege da jeg mener han er den beste man kan få!
Forståelse og kunnskap
Lege: Øyvind Brænne Bjørnstad SkrevetKjempe flink lege, har hatt han i 2 år og kan ikke tenke meg en annen. Han er veldig flink og støttende, lytter, tar deg seriøst!
Tja......
Lege: Trine Haug SkrevetHar hatt Trine Haug som fastlege i flere år nå. Jeg føler hun er lite oppdatert på pasienten. Må be om resultater av prøver og røntgen etc. Har hatt heftige diskusjoner med legen om min medisinering.
Har vurdert å bytte fastlege.
Kunnskapsrik og medmenneskelig
Lege: Ola Hagen SkrevetUten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. God og støttende samtalepartner samt klinisk dyktig på alle områder.
Svært presis og om et viktig tema tas opp setter han av god tid.
Han er hele familiens lege!