Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landsbylegene
God lege - dårlige sekretærer
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetEr veldig fornøyd med Jan Børre som fastlege, legesekretærene derimot kan til tider være ufine - unngår å gi beskjed til legen, dette går ikke an.
Har ved flere anledninger tatt opp dette med legen, uten at det har gjort at klager blir tatt på alvor - det har ikke skjedd noen forandring.
Lyttende, seriøs og trygg
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetJB er en lege som lytter, tar meg på alvor og fremstår faglig trygg. Han tar seg tid i konsultasjonen og jeg føler hver gang at jeg og min helse blir ivaretatt. Helhetlig en trygg og veldig god lege. Anbefales virkelig.
Er aldri der
Lege: Nadeem Asjid SkrevetNadeem Asjid jeg byttet lege da jeg alltid opplevde å komme til vikarer og ikke han. har vært hos han 2 ganger i løpet de årene han har vært der, ellers bare vikarer.
Hei. Det er trist å lese om din opplevelse. Jeg har siden oppstart som fastlege i 2016 hatt fravær 3 mnd i forbindelse med pålagt sykehusarbeid, 15 uker i forbindelse med foreldrepermisjon og 6 uker i forbindelse med akutt skade på arbeidsplassen. Øvrig er vi pålagt kurs og veiledningsgrupper som medfører sporadisk fravær.
Jeg har aldri hatt fravær uten at jeg har sørget for å ha vikar tilstede. Beklager for at du har hatt uflaks de to gangene du trengte meg.
Mvh Nadeem Asjid
Beste lege i hele Indre Østfold (hvis ikke i Norge!)
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetKjempe snill og hjempsom ikke mare som lege men som person. Hører på pasienter, veldig tålmodig, ikke redd for å kontakte med spesialister hvis han er usikkert. Jeg anbefale han velllldig!
Meget dyktig og forståelsesfull.
Lege: Nadeem Asjid SkrevetHenviser videre når det trengs uten å overvurderer egne ferdigheter slik som mange andre leger gjør.
Så kan virkelig anbefalle Asjid om du trenger en fantastisk dyktig og forståelsesfull lege..