Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landsbylegene
Omsorgsfull
Lege: Nadeem Asjid SkrevetEn flink og omsorgsfull lege med stor kunnskap innenfor feltet sitt. Er ute etter å finnen feilen i pasientene sine og bruker god nok tid på det. Legekontor med stor og ryddig plass med og ikke minst flinke og ryddige sykepleiere.
Dyktig lege
Lege: Nadeem Asjid SkrevetJeg fikk Nadeem som fastlege da min fastlege sluttet. Han er meget effektiv. Spørsmål sendt via pasientsky besvares på minutter. Jeg har ikke hatt alvorlige plager, men de gangene det er noe gir Nadeem klare svar og gir gode råd om videre behandling. Også rask med spørsmål om reseptfornlyelse i pasientsky. Anbefaler denne legen.
Legen som utgjør en forskjell!
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetJan Børre Johansen er legen som utgjør en forskjell! Han har stor faglig kompetanse og har en tilstedeværelse som gjør at man føler seg sett, hørt og tatt på alvor. Han er DEN legen som utgjør en forskjell! Takknemlig.
Trygghet
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetAlltid imøtekommende og flink føler meg trygg og ivaretatt av Jan Børre. Koselige og flinke folk på legekontorer
Kunnskapsrik og lyttende Lege
Lege: Jan Børre Johansen SkrevetHar intet negativt å bemerke angående Jan Børre, kun gode opplevelser så langt! Fremstår som kunnskapsrik og lyttende. Det samme kan overhode ikke sies om Legesekretærene! De fremstår som direkte uinteresserte og grinete. Har ved noen anledninger unnlatt å gi beskjed videre til Legen. Har tatt dette opp, både muntlig og skriftlig, med J.B. uten at dette har bedret seg. Får ingen tilbakemelding på prøver som er tatt. Ved henvendelser føler jeg meg som et «rusk i øyet»! Dette må han få gjort noe med snarest!