Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fet Legesenter
Kunnskapsrik og dokumenterer diagnosen godt.
Lege: Asad Uzzaman SkrevetJeg opplever Uzzaman som svært kunnskapsrik og godt oppdatert innenfor faget sitt. Etter å ha stilt diagnose tar han gjerne fram dokumentasjon på skjermen som underbygger hans konklusjon. Dette virker svært betryggende og jeg opplever å bli behandlet seriøst på alle måter. Uzzaman kan kanskje virke litt lite oppmerksom, men dette er nok hans personlighet og også en måte å bruke tiden effektivt. Men hans kunnskapsnivå og hans faglige oppdatterthet er avgjørende for at jeg er særdeles fornøyd med Uzzaman som fastlege.
Empatisk, trygg og alltid på min side.
Lege: Marie Togstad Stige SkrevetMarie er rett og slett et unikum av en fastlege. Hun svarer på meldinger via helsenorge når det måtte være og tar seg alltid tid til å møte meg skikkelig når jeg først sitter på kontoret der. Som årelang smertepasient er jeg ikke en enkel pasient men hun er proff til fingerspissene og jeg føler meg aldri brysom. Hun henviser dit jeg ber om og er alltid med på å diskutere løsninger som passer for meg. Jeg kommer overhodet ikke til å bytte lege igjen.
Veldig flink lege!
Lege: Asad Uzzaman SkrevetAsad er en av de beste legene jeg har vært hos. En veldig spesifikk, flink og saklig lege. I tillegg er han veldig tålmodig og forklarer nøyaktig behandlingsforløpet (noen ganger ved hjelp av tegninger).
Og selv om møter med leger vanligvis ikke er hyggelige, fordi de gjelder sykdommer, er Assads profesjonelle hjelp og personlighet noe veldig positivt her. Jeg er veldig takknemlig for ham for alt han har gjort så langt. Anbefaler ham på det sterkeste.
Fantastisk fastlege
Lege: Marie Togstad Stige SkrevetStige "ser" pasientene sine på en fantastisk måte. Kunne ikke tenke meg å bytte fastlege. 100% tillitt til henne. Da hun flyttet ut av kommunen jeg bor i for noen år siden, fulgte jeg etter som pasient. Ble tildelt en ny fastlege, men byttet tilbake til Stige selv om kontoret hennes er 5 mil unna der jeg bor.
Trygg og kompetent
Lege: Marie Togstad Stige SkrevetIkke noe å si på dr Marie, men Helsesekretærene i front fremstår lite heldig i sin fremferd, men dr Marie Togstsad Stige derimot innfrir.
Hadde ønsket at helsesekretærene hadde satt seg mer inn i ME, for uvitende og fordømmende holdninger har vi allerede møtt nok av.