Fet Legesenter

Telefonnummer63 88 78 2063 88 78 ...
Gamle Fetvei 13 1900 Fetsund

Siste vurderinger av behandlere ved Fet Legesenter

Hyggelig, men vimsete og lite hjelpsom.

Dessverre ikke fornøyd.
Utrolig vimsete. Glemte resepter, og prøver selvom hun ble mint på det flere ganger.
Hun virket hyggelig, men hjelper lite når hun ikke gjør det man regner med en fastlege vil gjøre. Som å gjøre konkrete undersøkelser og sende deg til spesialister når det trengs.

Treg og utilgjengelig

Lege: Irene Akerhaugen Stadheim Skrevet

Dr. Stadheim bruker uvanlig lang tid på henvendelser. Gjerne 1 uke på e-konsultasjoner pr svar.

Dessuten er hun aldri forberedt på legetimen når man har legetime selv om det er beskrevet hva det gjelder på forhånd.

Ubehagelig situasjon

Lege: Irene Akerhaugen Stadheim Skrevet

Følte meg tvunget til å møte opp til time for å få erklæring til forsikringselskapet selv om det er ikke er krav til det. Jeg har har hektisk hverdag og kan ikke bare bortkaste tiden på unødvenige legetimen. Etter å ha ventet i flere måneder ga jeg opp og bestilt time tenkte det er også hyggelig å bli kjent med min nye fastlege. Det stemmer at jeg møtt opp noen minutter for sent, men jeg ga beskjed til resepsjon og fikk beskjed at jeg kan sitte og vente litt. Jeg ventet en halv time og så fikk en melding i helsenorge at hun hadde sendt legeerklæringen mens jeg satt ute. Jeg gikk til resepsjon og spurte om hun skal i det hele tatt ta i mot meg. Responsen var beskjed med dårlig tone at jeg kunne ikke forvente at de tar i mot meg når jeg kommer sent og om jeg vil bestille ny time. Jeg hadde store forventning om kunne bli kjent og hilse på min fastlege i tillegg så skulle ta nødvendige blodprøver. Jeg ble skuffet og lei meg i sted og betalte for timen selv om min forsikringsselskap skulle betale 1600kr for legeerklæringen. Synes at hun og resepsjon kunne håndterte situasjon på en høflig måte. Kunne sagt jeg kommer ikke inn med en gang eller om de kunne tatt blodprøvene mine eller at legen faktisk kunne hilst bare, men å ble behandle på den måten er faktisk ikke greit.

Kompetent, rask og imøtekommende

Lege: Marie Togstad Stige Skrevet

Har hatt Stige som fastlege siden jeg var tenåring og er i dag voksen og har egne barn. Var i en periode innom en annen fastlege, men valgte å bytte tilbake på tross av at hun byttet legekontor. Har alltid opplevd å bli sett, forstått, tatt på alvor og fått kompetent hjelp av Marie. Hun går den ekstra mila og ser virkelig både pasienten og mennesket i deg. Bedre fastlege enn Marie finner du ikke her til lands. Varmt anbefalt!

Trygg og omsorgsfull

Lege: Marie Togstad Stige Skrevet

Jeg har hatt mange forskjellige leger opp igjennom tiden, men ingen som Marie. Hun tar seg god tid, lytter og betrygger hver eneste gang. Enda jeg har flyttet til en annen by sitter det langt inne å bytte lege og jeg beholder henne derfor så lenge det går. Hun er og har vært helt super mot både meg og min sønn både på nett og på legekontoret. Tipp topp tommel opp!