Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllebyen legesenter
Bra lege
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetIkke noe å klage på etter en del møter. Jobber systematisk. Hadde bedre råd enn spesialisten. Jeg hadde tredje mest populære lege i Sarpsborg ifølge ventelisten, og han er ikke noe dårligere.
Dyktig og trygg
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetJeg har hatt Per Martin som fastlege i 8 år. For 5 år siden ble jeg skadet og trengte mye oppfølging fra blant annet fastlegen. Han følger alltid opp og er alltid imøtekommende. God humor og glimt i øyet. Takknemlig for at jeg trolig har byens beste fastlege.
Stresset
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetOppfattes som stresset og forutintatt. Virker som han er mere opptatt av pcskjermen og tastaturet enn å få øyekontakt med pasienten.
Flott lege
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetHan er legen til meg, mannen min og våre 2 barn. En mer sympatisk lege skal du lete lenge etter. Hører alltid etter, et oppriktig interessert i helsen din. Er kjempe flink med ungene. Har god humor og godt humør. Er veldig takknemlig for at han er legen vår.
Dårlig, lite engasjert- anbefales ikke
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetLegen har ofte dårlig tid. Pasienten er 80 år og hadde behov for årlig sjekk, men legen har ikke følgt opp- dette er noe legen selv skal passe på.
Pasienten hadde corona i oktober, men ikke noe oppfølging i ettertid.