Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllebyen legesenter
Meget dyktig lege
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetOrd blir fattige når jeg skal beskrive oppfølgingen jeg har fått av Dr Sommernes og Elguren. Meget dyktig legen med solid kompetanse.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetHan er svært dyktig, har bred kompetanse og viser omsorg. Har aldri opplevd, som andre her sier, at han er forutintatt og opptatt av pc-skjermen sin. Han har hjulpet meg med små og store problemer, og jeg har alltid følt at jeg har vært i gode hender.
Den desidert beste legen jeg har hatt!
Bra lege
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetIkke noe å klage på etter en del møter. Jobber systematisk. Hadde bedre råd enn spesialisten. Jeg hadde tredje mest populære lege i Sarpsborg ifølge ventelisten, og han er ikke noe dårligere.
Dyktig og trygg
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetJeg har hatt Per Martin som fastlege i 8 år. For 5 år siden ble jeg skadet og trengte mye oppfølging fra blant annet fastlegen. Han følger alltid opp og er alltid imøtekommende. God humor og glimt i øyet. Takknemlig for at jeg trolig har byens beste fastlege.
Stresset
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetOppfattes som stresset og forutintatt. Virker som han er mere opptatt av pcskjermen og tastaturet enn å få øyekontakt med pasienten.