Møllebyen legesenter

Gudes gate 1 1530 Moss

Siste vurderinger av behandlere ved Møllebyen legesenter

Et godt menneske og dyktig lege

Lege: Per Martin Sommernes Skrevet

Har hatt denne legen i mange år , han er dyktig , imøtekommende med et smil om munnen og forståelsesfull ! Setter alltid god tid til deg, lytter og strekker seg langt for å hjelpe deg ! Rett og slett et godt menneske som ser deg !

Helt super

Lege: Per Martin Sommernes Skrevet

En helt super lege som alltid tar seg tid til deg, forsinket eller ei - så helt greit for meg å noen få ganger måtte vente noen minutter ekstra fordi han tar seg tid til pasientene sine!
Kan det han driver med og tar meg alltid seriøst!

Lite imøtekommende

Lege: Per Martin Sommernes Skrevet

Følte meg ikke tatt på alvor. Når jeg kom med problemet mitt , ble det ikke gjort noen form for undersøkelse.
Fikk også en SMS i etterkant hvor han kritiserte meg som pasient, i forhold til annen type behandling som jeg hadde søkt

Verdens beste lege.

Lege: Anine Elguren Skrevet

Anine er helt fantastisk og som alvorlig, kronisk syk er hun den beste legen jeg har hatt. Er så takknemlig for å ha henne som fastlege. Hun er lyttende, varm, nøye, effektiv, undersøkende, tar seg alltid tid til sin pasient og følger opp pasienten. Kort sagt har hun alle egenskaper en lege bør ha. Alle burde hatt en fastlege som Anine.

Imøtekommende,lyttende og varm

Lege: Anine Elguren Skrevet

Bruker henne som fastlege. Hun er fantastisk,dyktig,varm og genuint interresert i deg.Og ikke minst blid og humoristisk