Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter
Veldig dyktig og hyggelig
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetAsbjørn er den beste legen jeg har hatt. Alltid imøtekommende og han tar alle små og store problemer på alvor.
Beste Lege ever
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetHun lytter, hun tar seg tid til pasientene.
Empatisk. Rolig. Hun forstår det meste, uansett hva det er man vil ta opp.
Kommer aldri til å bytte
Empatisk og imøtekommende!
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetEn fantastisk lege jeg kan anbefale på det varmeste! Hun er tilstede, flink til å lytte, og flink til å stille de rette spørsmålene. Hun veileder og forklarer på en veldig fin måte som skaper dialog og forståelse, noe jeg synes er mer behagelig enn leger som kan oppfattes mer belærende.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetIvaretar meg medisinsk på en utmerket måte. Følger opp den aktuelle behandlingen 100%. Takket være han ble en kreftdiagnose oppdaget tidlig nok til at kreften er borte.
Ikke fornøyd
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetIkke veldig fornøyd med ham som fastlege. Ofte minst en halv time forsinket, selv om man har første time på morgenen. Vanskelig å komme gjennom på telefon til legekontoret, har måttet vente i opptil en halv time på svar. Har en ordning med "time samme dag" (kan selvsagt være positivt), mens det er ekstremt vanskelig å få time frem i tid (noe jeg ofte ønsker fordi jeg trenger jevnlig kontroll og oppfølging av kronisk tilstand) - personalet virker direkte motvillig til å bla frem for eksempel 6 uker i avtaleboka. Legen virket uinteressert i meg som pasient og lite til stede; følte meg ikke sett, hørt og ivaretatt. Har nå byttet fastlege.