Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter
Ikke helt fornøyd.
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetFøler ikke at han ser hele helsetilstanden. Vanskelig å få noe konkrete svar. Følger opp til en viss del så blir det stille selv om tilstanden vedvarer.Timebestillingen blir litt håpløs når du må ha "time samme dag" for å bestille time for flere problemer. Vanskelig å få full helsesjekk.
Behagelig rolig og tillitsfull
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetSer deg som pasient, og ikke inn i en dataskjerm. Svært rolg og forklarer under helse konferanstimen.
Veldig bra lege
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetEn av de beste legene jeg noen gang har truffet. Empatisk og flink i sitt eget fag.
Traff henne på Skoleveien legekontor på Ås, men nå driver hun si praksis for langt ifra der jeg bor. Anbefales for alle typer mennesker. Lege og medmenneske.
Imøtekommende og interessert , er til stede.
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetHun er imøtekommende og interessert i mine problemer for god hjelp og forklaring på ting tang. Veldig fornøyd .
Veldig fornøyd.
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetOvertok henne etter at min forrige Fastlege Dr. Syvertsen sluttet gr alder. Hun er nøye og tar seg tid til å lytte. Virker faglig dyktig. Empatisk. ☺