Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Uoppmerksom og bryr seg ikke
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetNoddeland er en usedvanlig ignorant lege. Han husket meg ikke fra gang til gang og hadde helt tydelig ikke lest journalen min eller grunnen til at jeg hadde bestilt time. I tillegg skrev han en henvisning om infertilitet på to linjer (som selvsagt ble avvist av denne grunn), og la i tillegg ved blodprøver som "ikke var sikret" iflg. Ullevål sykehus. Han vurderte også blodprøvene mine helt feil, ved bare å si at alle "er innafor normalnivået", selv om kombinasjonen av dem (lav/høy) signaliserer at det er feil. Hold deg unna!
Forferdelig lege!
Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb SkrevetKom innom for å få lege-erklæring for 2 gang på samme mnd. Hun sa at jeg var pysete til tross for sterk feber og kalte meg for en "j*vla megge", og sa jeg måtte ta meg kraftig sammen. Anbefales overhodet ikke. Var på gråten da jeg kom meg ut, har ikke vært der siden. ANBEFALES IKKE!
Dyktig fastlege
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetJeg blir tatt i mot på en ordentlig måte, blir tatt alvorlig i mine spørsmål, og får skikkelige svar på det jeg lurer på. Hun virker kunnskapsrik, erfaren og trygg. Gir gode råd som det virker virker fornuftig å følge. Totalt sett føler jeg meg sett og ivaretatt på en god måte hos denne legen.
Kjempebra fastlege!
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetPå tilbudssiden. Ser helheten. Blid, imøtekommende og interessert. Hun har vært mye borte pga permisjon, men jeg er glad hun er tilbake.
Alltid dårlig tid
Lege: Thor Odland SkrevetTror han har mye kunnskap og erfaring, men virker som han er mer opptatt av å få deg raskt ut av kontoret enn å hjelpe deg og å virkelig lytte.