Erik Gjertsen
- Allmennmedisin
- Hjertesykdommer
- Indremedisin
Erik Gjertsen reddet livet mitt I ca. 2000. Etter a ha besokt mange leger uten a fa hjelp ,ble jeg anbefalt ham av en god vennine. Hun var ogsa med a redde meg. Jeg kom til fort og han tok de nodvendige prover. Det var I blod proven han fant svaret. Jeg hadde kjempe hoy verdier av aldosteron som gav meg hoy blodtrykk,hodepine og elektrisk sjokk folelse I kroppen. Han ordinert spirix og kroppen falt pa plass i lopet av 2 uker.Jeg kunne leve igjen!
Min fastlege da jeg var ung, og like selvfølgelig å velge ham når jeg kom tilbake til Asker etter 25 år. God menneskekjenner, og veldig rolig lege. Bryr seg om deg. Har bare 1 dag i uka på senteret, men holder for meg. 🙂
3 av legene på Asker legesenteret ødela totalt inntrykk og tillitt til behandlingsstedet hos meg. Men det finnes gode leger der og, heldigvis. Og Erik er en av dem.
Han har dårlig tid og du må forvente vanvittig ventetid, både ift. bestilling av time og venting i venteværelse. Har ofte vært 30-60 min forsinket. Sekretæren har til og med unnskyldt flere ganger.
Er tydelig ikke oppdatert på den nyeste behandling. Gikk til diabetessjekk der, og byttet heldigvis lege, da Gjertsen ikke hadde snøring på nye behandlingsformer (behandlet meg som om det var på tidlig 2000-tallet)! Kan absolutt ikke anbefale han.
Først overholdt ikke legen avtalt tid også hadde han ikke lest hva timen skulle handle om. Trenger ikke å prat om helsen for å få tatt en blodprøve! Lite hjelpsom og veldig dårlig service innstilling! Bytte lege er min anbefaling!