Svein Øksnes
Jeg har benyttet Svein Øksnes som lege helt fra hans praksis på Tofte. Dette var før fastlegeordningen.
Bestiller time hos han eller hvis det haster får jeg time hos en av de andre legene. Føler med godt ivaretatt.
Et legebesøk hos Øksnes er alltid hyggelig, selv om man er syk. Får alltid hjelp og tilbakemeldinger.
Jeg har vært hos Øksnes ved to anledninger, begge gangene på hastetime, og begge gangene med mine små barn i barnehage-alder. Han er ikke min fastlege. Jeg opplevde han som kunnskapsrik og hyggelig nok, med dessverre og som arrogant og lite empatisk. Jeg synes ikke han møtte mine barn, eller meg som mor, på en hensiktsmessig måte i en sårbar situasjon. Ved begge anledninger har han tatt avgjørelser om videre behandling, uten å verken drøfte med meg, eller forklare på forhånd. Jeg har full tillit til hans medisinske kompetanse, men ønsker selvsagt en redegjørelse først. Mulig han har bedre "lag" med voksne pasienter. For øvrig fornøyd med Asker legesenter.
Helt umulig å få time unntatt akutt timer. «Innen 14 dagers ordningen» gjelder tydeligvis ikke. Utover det; sympatisk og lyttende lege. Interessert!
Han er engasjert og har bred kunnskap i tillegg til mer inngående kunnskap om spesialområder som jeg opplever at andre leger ikke har hatt.
Jeg føler meg meget trygg etter besøk hos Øksnes. Han vet hva han kan, og det er mye. Og vet hva han ikke kan.