Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
Kunnskapsrik og nøye.
Lege: Lars Degerdal SkrevetEr imponert over denne legen. Tar seg god tid, drøfter høyt sammen med pasienten og pårørende. Undersøker nøye. Sender henvisninger, får kjapt svar på elinker som ansatte til pasienten har sendt. Har kommet på hjemmebesøk som ligger i gåavstand fra legekontoret. Er respektfull. Jeg har ingenting negativt å si om Lars.
Nøyaktig og ansvarsbevisst
Lege: Lars Degerdal SkrevetOpplever Lars som nøyaktig og ansvarsbevisst, både når det kommer til utredning og behandling. I tillegg til å følge opp bra individuelt er han også sitt ansvar bevisst, og vet å henvise/rettlede videre på de områdene han ikke har tilstrekkelig kunnskap eller kompetanse. Topp fastlege!
Engasjert og lyttende
Lege: René Schwartz SkrevetHan er en dedikert og lyttende lege og gir god støtte og hjelp.
Litt utilgjengelig ifht. at han ikke kan kontaktes gjennom helsenorge.no. Bruker appen pasientsky isteden.
Venter også litt lenge på time, og når jeg møter opp så blir jeg som regel sittende en time over avtalt time og vente på venterommet.
Men han er verdt å vente på.
Fantastisk lege
Lege: René Schwartz SkrevetOppmerksom, grundig, tar seg tid, og er oppriktig interessert i pasienten og å finne beste hjelpen. Makaløs!
Bra lege.for lang vente tid! håpløst telefon tider.
Lege: René Schwartz SkrevetFøler det er bra lege men det for mange pasienter på lista dems.
Har man time fks kl 10 så er du ikke inne før 10.30 ->😅.
Det med å ringe er håpløst og pasientsky appen er ikke helt ok ang time bestilling som jeg har merket meg. Men han er flink til fingerspissene så jeg klager ikke på det. Men alt for lang vente tid!