Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
Beste lege i sarpsborg
Lege: Lars Degerdal SkrevetHan bryer seg om pasientene og gjøre bra jobb. Anbefaler han.
Kan bli noe venting, men ikke noe stort
Profesjonell
Lege: René Schwartz SkrevetSekretærene er i møtekommende, men noen ganger klar de ikke å finne viktige ting legen har gjort og skrevet i journalen. Blir ofte flere legetimer enn nødvendig pga mangel på kjennskap til tiltak. Jeg er veldig fornøyd med legen, noe stresset og noe venting. Men jeg føler meg i varetatt som pasient. Føler kanskje jeg får lite tid, etter å ha ventet i 20- 40 min, kanskje inne max 5, når jeg har krav på 15 min, når jeg egentlig trenger flere minutter. Men han er veldig sympatisk, lyttende og veldig nøye med det han gjør.
Meget dyktig lege
Lege: René Schwartz SkrevetJeg ble veldig plaget av tinnitus og sterk hodepine:
Sterk hodepine rundt ørene, over ørene og kjeven. Fikk etterhvert sterk lyd av "damplokomotiv" i det ene øre og litt senere også "ambulanse-sirene" lyd i det andre. Jeg kontaktet dr. Rene Schwartz og han fant "redningen". Har nå fått bedøvende injeksjoner i nakken, damplokomotiv-, og ambulanse har forsvunnet.
Denne legen har hjulpet meg tidligere med å finne til medikament som spesialister på radiumhospitalet, rikshospitalet, sykehus Moss eller Kalnes ikke kunne finne etter flere års prøving med forskjellige medikamenter.
At det blir noen ganger ventetid kommer kanskje av at han får inn akutt-tilfelle av sine faste pasienter som legevakta ikke kan ta seg av.
Jeg vil virkelig rose denne legen.
En lege som ser deg
Lege: René Schwartz SkrevetTrygg og kunnskapsrik
Viser deg respekt som menneske og alltid åpen for dialog
Aldri stresset tross for stor praksis.
Anbefales å det sterkeste
I tillegg imøtekommende og svært hyggelige kontordamer.
Kunnskapsrik og nøye.
Lege: Lars Degerdal SkrevetEr imponert over denne legen. Tar seg god tid, drøfter høyt sammen med pasienten og pårørende. Undersøker nøye. Sender henvisninger, får kjapt svar på elinker som ansatte til pasienten har sendt. Har kommet på hjemmebesøk som ligger i gåavstand fra legekontoret. Er respektfull. Jeg har ingenting negativt å si om Lars.