René Schwartz
Sekretærene er i møtekommende, men noen ganger klar de ikke å finne viktige ting legen har gjort og skrevet i journalen. Blir ofte flere legetimer enn nødvendig pga mangel på kjennskap til tiltak. Jeg er veldig fornøyd med legen, noe stresset og noe venting. Men jeg føler meg i varetatt som pasient. Føler kanskje jeg får lite tid, etter å ha ventet i 20- 40 min, kanskje inne max 5, når jeg har krav på 15 min, når jeg egentlig trenger flere minutter. Men han er veldig sympatisk, lyttende og veldig nøye med det han gjør.
Jeg ble veldig plaget av tinnitus og sterk hodepine:
Sterk hodepine rundt ørene, over ørene og kjeven. Fikk etterhvert sterk lyd av "damplokomotiv" i det ene øre og litt senere også "ambulanse-sirene" lyd i det andre. Jeg kontaktet dr. Rene Schwartz og han fant "redningen". Har nå fått bedøvende injeksjoner i nakken, damplokomotiv-, og ambulanse har forsvunnet.
Denne legen har hjulpet meg tidligere med å finne til medikament som spesialister på radiumhospitalet, rikshospitalet, sykehus Moss eller Kalnes ikke kunne finne etter flere års prøving med forskjellige medikamenter.
At det blir noen ganger ventetid kommer kanskje av at han får inn akutt-tilfelle av sine faste pasienter som legevakta ikke kan ta seg av.
Jeg vil virkelig rose denne legen.
Trygg og kunnskapsrik
Viser deg respekt som menneske og alltid åpen for dialog
Aldri stresset tross for stor praksis.
Anbefales å det sterkeste
I tillegg imøtekommende og svært hyggelige kontordamer.
Han er en dedikert og lyttende lege og gir god støtte og hjelp.
Litt utilgjengelig ifht. at han ikke kan kontaktes gjennom helsenorge.no. Bruker appen pasientsky isteden.
Venter også litt lenge på time, og når jeg møter opp så blir jeg som regel sittende en time over avtalt time og vente på venterommet.
Men han er verdt å vente på.
Oppmerksom, grundig, tar seg tid, og er oppriktig interessert i pasienten og å finne beste hjelpen. Makaløs!