Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
God trygghetsperson og lytter til paienten
Lege: Lars Degerdal SkrevetI min erfaring fortjener Degerdal skryt for sin praksis. Lytter til problemer, ikke skummelt å åpne seg og vil pasienten det beste. Flink og kompetent lege!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lars Degerdal SkrevetDegerdal er imøtekommende, trygg og kunnskapsrik. Han går gjennom journalen nøye hver gang og vet mye om hvilke tilbud som finnes for de ulike lidelsene. Anbefales!
En dyktig lege som bryr seg!
Lege: René Schwartz SkrevetDet kan være det er ventetid, men det er fordi han tar seg tid til pasienten. Derfor er det verdt det! Han er en god lytter, dyktig faglig og tar deg på alvor.
Han forstår deg, bruker tiden godt på hver time jeg har bestilt
Lege: René Schwartz SkrevetUtrolig god lege. Han forstår meg og skjønner hva som må til.
Eneste jeg kan klage på er tilgjengeligheten. Den funker dårlig. Må ha god tid til å vente også. Når han ikke bruker gooodtid på sine pasienter.
Allt for dårlig service
Lege: René Schwartz SkrevetBruker han som fastlege,ang blodtrykket.har sitti å venta opp mot 3 timer,i arbeidstida mi.hører ikke noe sted hjemme ut,hva er vitsen med å gi time kl 12:00 hvist en ikke kommer inn før kl 15:00 har også opplevd att andre som kommer etter meg blir ropt opp før meg.og att det skal ta en hel uke bare for å komme inn og få sjekka/ skylla et øre er helt galskap.er bare å henvise til en øre lege det.på volvat kunne jeg få time på kvelden men koster kr 1750 noe som også er et ran i mine øyne.for 15 minutters jobb.er også dårlig oppfølging på blodprøvesvar,må selv ringe og spøre.og om man går fra venterommet etter 2 timers venting og forklarer att jeg ikke kan vente lenger på grunn av jobben,får jeg garanter regning i posten for å ikke ha møtt opp til avtalt time.Rene er sikkert en dyktig lege men går for tregt der.dårlig Tlf service blandt annet.