Om vurderingeneSiste vurderinger av TannGalleriet Høvik
Bør bli bedre på større arbeide og kommunikasjon
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetJeg har gått til Tanngalleriet på Høvik ved tannlege Maryam Yosofzay i flere år.
Hun er dyktig tannlege når det gjelder små arbeide som hull, trekking av visdomstenner etc, men når det kommer til store prosjektert med porselenskroner på tenner, så mangler hun dessverre kunnskap og estetikk. Ny tannlege er funnet.
Fornøyd pasient
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetHar gått til henne i snart 3 år. Er veldig fornøyd. Den beste tannlegen jeg har hatt! Tar jobben sin på alvor.
Kjempeflink
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetKjempedyktig tannlege. Men jeg bare må trekke ned en stjerne fordi hun har kommet med en litt moraliserende kommentar fordi jeg er ung med sykdom som er vanligst hos eldre, og som folk ofte antar er en livsstilssykdom. Det var ikke noe hyggelig, selv om det sikkert ikke var ment vondt. Men det er ikke profesjonell opptreden å ha meninger om pasienters sykdom, så derfor må jeg ha det med i vurderingen. Ellers er hun i godt humør og veldig hyggelig, så vil absolutt anbefale henne likevel!
Profesjonell og dyktig
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetDyktig, veldig flink til å følge opp.
Er til å stole på, har aldri gitt meg behandling jeg ikke trenger. Behagelig væremåte, flink til å forklare.
Meget fornøyd
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetEtter å har gått til en tannlege i mange år, ble det utfordring å finne en ny, da han pensjonerte seg.
Så fant jeg denne tannlegen på Høvik som jeg har gått til siden. Hun tok problemstillingen min på alvor. Rolig og lett på hånden. Anbefales!