Om vurderingeneSiste vurderinger av TannGalleriet Høvik
Dyktig og hyggelig
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetDen beste tannlegen jeg har vært hos. Dyktig, rolig og hyggelig. Fantastisk tannlege som anbefales uten tvil.
Dyktig og hyggelig
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetEr glad att dette er min tannlege. Hun er dyktig, jeg kjente meg trygg hele veien. Flink til å informere og gi gode råd. Fortsetter uten tvil til å gå til henne.
Kjempe flink Tannlege!!
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetJeg lider av litt tannlegeskrekk, men synes denne tannlegen er så flink. Hun er rolig og veldig behagelig. Flink til å forklare underveis. La fyllinger på fremtennene mine som ikke synes engang. Er veldig fornøyd. Kan anbefale henne på det sterkeste.
Beste tannlege som finnes i Bærum
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetFornøyd og god service, sier alltid hva skal gjøres og hvordan kan behandles vidre. Tar jobben på alvor.
Utrolig behaglig og dyktig
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetFor en med mega tannlegeskrekk var dette en utrolig positiv og behaglig opplevelse. Meget god behandling med topp moderne utstyr. Veldig vennlig sekretær og dyktig tannlege. Full oppmerksomhet, godt håndarbeid og fin faglig forklaring. Anbefales,Anbefales !!