Ingvild Stokke Ringen
Meget profesjonell i faget sitt og hjelpsom med henvisning til andre instanser, men oppleves som skeptisk til det du ønsker å snakke om. Lytter selektivt og det blir derfor vanskelig å dele og komme i dialog raskt om problemet. Jeg gleder meg sjelden til legebesøk og dessverre gjør ikke Ringen det lettere. Visittene blir anstrengt.
Hun er veldig seriøs og deltakende - stor støttespiller når det er nødvendig !
Streng når det gjelder men altid åpen for nye vurderinger og tanker rundt min personlige situasjon. Har full tiltro til hennes integritet og vilje til å stå på for meg !!
Hadde time vedrørende langvarige problemer, der viste hun null empati og aviser fullstendig problemene mine. Videre truer hun med å kansellere timen underveis grunnet at hun ikke tror på hva jeg mener er opphavet til mine problemer. Hadde en også en tone som jeg oppfattet som cocky.
Eneste positive er at hun videresender meg til spesialist.
Ingvild er den beste legen som jeg har noengang hatt - og jeg er nå over 80år. Dessverre har jeg flyttet fra Bærum til Hedmark og har derfor en ny fastlege. Men ingen er som Ingvild - savner henne veldig!
Tar ikke pasienten på alvor. Litt avvisende og forutinntatt. "Det hender man er syk av og til, sånn er det bare...." Tonen ble en annen etter at prøveresultater forelå...