Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvik Legesenter DA
Grundig, effektiv og oppdatert
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetOgså
utrolig godt oppdatert på selv min lange journal.
Er åpenbart på samme høye nivå som våre engelske leger.
Anbefales
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetVi har Ingjerd som fastlege for hele familien. Er veldig fornøyd. Tar problemer på alvor og følger opp. Anbefales.
Beste og dyktigste legen jeg har vært borte i og jeg har vært igjennom mange dyktige leger
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetAnders tar seg tid å høre på deg, men du føler at du blir tatt på alvor, og om han ønsker å snakke med en spesialist så gjør han det, men fått redusert kraftig på mine medisiner samt han er dyktigste på psykisk sykdommer jeg har vært borti av leger. Jeg sliter med 2 sjeldene sykdommer som gjør at jeg har kraftig redusert livskvalitet. Han forstår når han må gjøre hva. Meget rask på pasientsky.
Topp =)
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetAkkurat byttet til henne. Ambisiøs og saklig fastlege. Det var vanskelig at finne en bra kvinnelig lege i Oslo.
kjempehyggelig og flink!
Lege: Elise Caspersen Skrevetdr. caspersen virker til å virkelig kunne faget sitt - og bry seg om pasientene sine. ingenting negativt å si! gjør alt av tester og får tilstrekkelig informasjon. søt dame!
anbefaler henne videre.