Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvik Legesenter DA
Dedikert, blid og dyktig
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetMin familie har hatt Anders som lege i 15 år. Vi har tre barn fra 12-17 og er to voksne.
Anders er den perfekte fastlege. Når du får time hos ham, er han forberedt og kommer kanskje med et spørsmål om hvordan det gikk med det man var der for forrige gang. Han tar det du kommer med seriøst og får deg til å føle deg vel. Det kommer alltid noe ut av å gå til Anders, enten at du får en henvisning til en spesialist eller et tips om en behandler du kan gå til (feks fysioterapeut) eller medisiner du kan ta.
Anders er blid, interessert og faglig sterk. Alle burde hatt en fastlege som ham. Heldige oss!
Trygg, seriøs og dyktig
Lege: Elise Caspersen SkrevetDr. Caspersen fremstår for meg som meget dyktig. Tar seg god tid under konsultasjon. Hun er tar samtaler på alvor og foreslår oppfølging der dette er nødvendig. Humøret og smilet er tilstede.
I de to årene jeg nå har vært hos Caspersen har det ikke vært noen vesentlige forsinkelser. Hun holder timeplanen så godt dette lar seg gjøre innenfor et svært vanskelig yrke med kanskje mange utfordrende pasienter også. Hva vet jeg?
Kjempefornøyd!
Lege: Ingvild Stokke Ringen SkrevetBegge barna mine og jeg føler oss svært godt ivaretatt av Ringen. Dyktig og empatisk. Opplever at hun har god tid.
Kunnskapsrik og god fastlege
Lege: Elise Caspersen SkrevetDr. Caspersen er en dyktig lege.
Hun tar problemer seriøst, og tar seg god tid og er grundig i sine undersøkelser. Hun følger alltid opp henvisninger og blodprøvesvar. Kom en gang til henne da jeg var langt nede. Hun tok seg god tid, snakket lenge med meg, ga meg det jeg trengte med henvisninger og medisiner. Hun stiller kritiske spørsmål, er vennlig i kontakten. Jeg har full tillit til henne som fastlege, og føler meg alltid ivaretatt uansett hvorfor jeg er hos henne.
Den perfekte fastlegen
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetAnders er utrolig kunnskapsrik og meget flink til å følge opp. Han er alltid i godt humør og tar seg alltid god til til å lytte. Gir gode råd hele veien og er rask med tilbakemeldinger. Er det behov for at man trenger en spesialistutredning, nøler han ikke med å lage henvisning. Han gir meg den tryggheten jeg trenger hele tiden. Jeg er så glad for å ha han som fastlege, så selv om jeg har flyttet til en kommune langt unna, har jeg behold ham som min fastlege. Ikke minst, er han nå blitt min families fastlege i tillegg. Jeg/vi kommer aldri til å bytte han ut, så lenge han er i sin praksis.