Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvik Legesenter DA
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Elise Caspersen SkrevetEn omsorgsfull og samvittighetsfull lege som ser hele mennesket. Man blir sett, møtt og tatt på alvor. Handler raskt og effektivt når det trengs, men tar seg også tid til å lytte til pasienten, selv på travle dager. Svarer raskt på elektronisk kommunikasjon via Pasientsky. Jeg kan anbefale denne legen!
En ener som fastlege !
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetLyttend og serviceinnstilt,en ener på sitt område.
Et meget bahagelig møte.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetEn får med en gang når en blir mottatt, følelsen av at han er genuint opptatt av hva han kan gjøre for at en skal bli bra av det en måtte ha av problemer.
Han tar seg grundig tid til å høre på hva en føler, og gir en grundig forklaring på hvorfor tingene er som de er, og hva en kan gjøre for å rette opp feil og mangler.
En super doktor !
Kunnskapsrik, empatisk og engasjert fastlege
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetHyggelig og seriøs fastlege som kan mye og som tar problemstillinger seriøst. Hun er engasjert i å hjelpe pasienter til deres beste og kommer med gode råd og veiledninger.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetAnders Nyquist er den beste fastlegen jeg har hatt. Jeg er så glad for at han er min fastlege. Han tar psykiske og fysiske problemer på alvor. Han er seriøs, begavet og veldig omsorgsfull. Jeg anbefaler han på det sterkeste. Jeg sliter med psykisk lidelse og er i full jobb. Anders Nyquist følger meg grundig opp etter endt psykolog behandling. Han er tilgjengelig på pasientsky og det har hendt at han har svart meg selv på en søndag. Det er som regel ventetid på oppsatt time -med mindre det haster, men det er fordi han virkelig tar seg tid til hver pasient. Jeg har og anbefalt og skrytt av han til familie og venner.