Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene i Akersgata
Anbefales på det varmeste
Tannlege: Kristin Berger Danielsen SkrevetJeg kjenner meg veldig igjen i de andre anmeldelsene her. Det er veldig behagelig å ha Kristin som tannlege og hun er flink til å forklare underveis, og synes også hun er flink til å følge opp ting som ble sagt eller gjort forrige gang. Generelt sett en følelse av å være ivaretatt. Anbefales!
Meget dyktig
Tannlege: Linda Evang SkrevetBåde Linda Evang og Kristin Danielsen
er fremragende utøvere av sin profesjon. Og svært hyggelige. Anbefales på det sterkeste.
Profesjonell og omsorgsfull tannlege.
Tannlege: Gunnar G Omland SkrevetProfesjonell og omsorgsfull tannlege. informerer hele tiden om hva han gjør. Jeg føler meg alltid i gode hender og godt ivaretatt.Han behandlet meg og dattera. Beste tannlegen jeg har vært hos.
Supertrivelig og flink tannlege
Tannlege: Kristin Berger Danielsen SkrevetKristin er en veldig hyggelig tannlege som på en pedagogisk måte forklarer hva som gjøres mens hun arbeider. Tydelig engasjert i faget og veldig imøtekommende for spørsmål.
Best tenkelige tannlege for "tannlegeskeptiske" pasienter
Tannlege: Linda Evang SkrevetAlltid hyggelig og hjelpsom. Opptatt av å gi trygghet. Forklarer hva hun gjør og hvorfor. Dobbeltsjekker med kolleger hvis hun er usikker. Gir pasientene tid til å slappe av.
Får time kjapt og tar seg ekstra tid for å hjelpe deg i kriser.
Alt i alt. Den beste tannlegen du kan finne <3