Sentrumsklinikken

Bankveien 1 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken

Mangelfull kunnskap og motivasjon til å løse problemer

Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth Skrevet

Hilde virker absolutt som at hun bryr seg om pasientene sine, men med mindre du kommer til henne med svært simple og trivielle problemer så virker det hverken som at hun har lyst til eller har kunnskapen til å ordne opp.

Jeg har i lengre tid slitt med kronisk sykdom som jeg ikke har fått helt avdekket hva skyldes, og har forklart symptomene til henne gang på gang, men det er alltid jeg som må foreslå potensielle årsaker og mulige videre tester, da hun sjeldent har noen idéer på hva symptomene mine kan skyldes, og har liten oversikt over hva vi allerede har gjennomført av tester. Og når vi først gjennomfører tester, om hun i det hele tatt henviser meg til å ta noen, så er disse ofte svært mangelfulle, noe som gjør at jeg må komme tilbake for flere tester. Hun er også svært dårlig til å følge opp etter slike tester - hun rapporterer kun om resultatet, og sier seg så ferdig med saken. All oppfølging må komme fra min side.

Videre har hun også en tendens til å bagatellisere problemene mine, enda jeg har gjort det tydelig for henne at dette er noe som påvirker alle aspekene av livet mitt og hele den generelle livskvaliteten min. Som om disse problemene bare er noe jeg innbiller meg.

Alt i alt er Hilde en passende lege om du kun har simple problemer. Hvis problemene dine er mer komplekse burde du oppsøke noen andre.

Super lege!

Lege: Caroline Bandlien Skrevet

Caroline er den beste legen jeg noen gang har hatt. Hun følger opp og gir alltid tilbakemelding på prøver og tester hun tar. Har alltid god tid og er svært tilgjengelig. Og ikke minst; hun er ei hyggelig dame som det er lett å få god kjemi med. Henviser også videre når hun mener det er nødvendig. Hun er svært kunnskapsrik innenfor faget sitt og forklarer på en enkel og forståelig måte.
Jeg gir henne mine aller beste anbefalinger

Veldig fornøyd

Lege: Jorund Kristine Møllen Eikrem Skrevet

Jeg har vært veldig fornøyd. Vært en trygg og kunnskapsrik fastlege som har fulgt meg opp gjennom blant annet graviditet. Både jeg og datteren min har nå byttet fastlege grunnet flytting til annen kommune, men kan anbefale Jorunn på det varmeste.

Dyktig og god oppfølging

Lege: Jorund Kristine Møllen Eikrem Skrevet

Gått til Jorund i flere år og gjennom flere svangerskap og etterhvert for mine barn. Opplever god oppfølging, effektiv i svar på prøver og dialog rundt bekymringer man har. Henviser/sjekker med kollegaer der hun er usikker.

Dyktig og seriøs

Lege: Jorund Kristine Møllen Eikrem Skrevet

Føler at jeg blir tatt alvorlig- Får gode råd og fin oppfølging.Ikke lenger ventetid en man kan forvente. Hun er vell orientert, og husker detaljer fra gang til gang .