Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Meget dyktig
Lege: Hilde Kathrine Gram Skjærseth SkrevetFantastisk dyktig lege.
Hun er svært kunnskapsrik. Likevel nøler hun ikke med å henvise til spesialist eller annen undersøkelse hvis det er den minste tvil. Svært glad for at jeg har henne som fastlege.
Godt ivaretatt
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetMagdalena har alltid tid og og følger meg opp «sent og tidlig». Håper fu snart kommer tilbake på kontoret. Savner deg og stoler 100% på deg 🤗
Svært faglig dyktig anbefales!
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetFaglig dyktig
Flink til å kommunisere
Har hatt henne som fastlege i 18 år og kan ikke tenke meg en bedre fastlege!
Arrogant og lite empatisk
Lege: Jorund Kristine Møllen SkrevetKan lite om psyksiske lidelser og plager. Styr unna hvis du trenger hjelp med psykiske problemer/plager. Har en «ta deg sammen holding» og påfører skam knyttet til hvorfor man ikke får til å fungere normalt i livet sitt. Lite forståelse for hvordan psykiske plager henger sammen med funksjon og fungering i hverdagen og livet generelt. Tror dette er en kombinasjon av mangel på kunnskap og lite empati.
Lyttende og flink.
Lege: Jorund Kristine Møllen SkrevetJorund er en fastlege som raskt evner å sette seg inn i hva problemet gjelder. Hun kommer med gode råd og henviser raskt videre til spesialist der det er behov for det.