Jorund Kristine Møllen Eikrem
Jeg har vært veldig fornøyd. Vært en trygg og kunnskapsrik fastlege som har fulgt meg opp gjennom blant annet graviditet. Både jeg og datteren min har nå byttet fastlege grunnet flytting til annen kommune, men kan anbefale Jorunn på det varmeste.
Gått til Jorund i flere år og gjennom flere svangerskap og etterhvert for mine barn. Opplever god oppfølging, effektiv i svar på prøver og dialog rundt bekymringer man har. Henviser/sjekker med kollegaer der hun er usikker.
Føler at jeg blir tatt alvorlig- Får gode råd og fin oppfølging.Ikke lenger ventetid en man kan forvente. Hun er vell orientert, og husker detaljer fra gang til gang .
Kan lite om psyksiske lidelser og plager. Styr unna hvis du trenger hjelp med psykiske problemer/plager. Har en «ta deg sammen holding» og påfører skam knyttet til hvorfor man ikke får til å fungere normalt i livet sitt. Lite forståelse for hvordan psykiske plager henger sammen med funksjon og fungering i hverdagen og livet generelt. Tror dette er en kombinasjon av mangel på kunnskap og lite empati.
Jorund er en fastlege som raskt evner å sette seg inn i hva problemet gjelder. Hun kommer med gode råd og henviser raskt videre til spesialist der det er behov for det.