Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Varna Tannlegesenter
Alle tiders tannlege
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetAlle tiders tannlege.
Han er veldig positiv og hyggelig .Kort sagt : Verdens beste !
Det er nesten ikke til å tro:Ingen tannlegeskrekk lengeer !
Svært dyktig og hyggelig tannlege!
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetJeg vil gi mine beste anbefalinger til Varna Tannlegesenter. Alltid fornøyd med behandlingene og det til en god pris!
Hyggelig, informativ og flink!
Tannlege: Rune Børslett SkrevetTannlegen viser seg som en hyggelig fyr med gode sosiale egenskaper og dyktig til å ta vare på pasienten. Han informerer alltid i forkant og underveis hva som skal skje og hva han skal gjøre. Er strålende fornøyd med tannlegen.
Rune er profesjonell med et behagelig vesen.
Tannlege: Rune Børslett SkrevetTiden var moden for å bytte en gammal bro, og jeg så ikke fram til begivenheten. Tok kontakt med Rune, (som har vert avdelingstannlegen min på flystasjonen i mange år), og så var han i gang. Prosessen gikk greit og jeg gikk ut med et provisorium med premiumtilpassning. God følelse. Ei uke etter var neste trinn i arbeidet. Det midlertidige blei knakka ut, og etter rens og puss, blei den nye brua satt på plass. Fin fargetilpassing og etter litt finpuss, var jeg ferdig. Det var faktisk ikke noe å grue seg for. Bukker og takker!
Den beste tannlegen
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetKjempefornøyd med bra service, tannlege skrekken er snart borte .anbefales på det sterkeste. Flink til å si hva han gjør.