Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggeriet Legesenter DA
Når jeg ikke trodde jeg kunne få en bedre lege, så fikk jeg Mæland!
Lege: Håvard Mæland SkrevetJeg flyttet og var lei meg fordi jeg måtte bytte fastlege. Hadde allerede en veldig dyktig lege, men nå som jeg har vært en del hos Mæland så er jeg målløs over hans kompetanse, service, forståelse, omsorg og engasjemang. Jeg har en veldig komplisert og samensatt helse, og likevel treffer han spikeren på hode hver eneste gang, samtidig som han er realistisk, ærlig og støttende. Helt fantastisk! Jeg er ubeskrivelig heldig som fikk han. Han fortjener en stor takk!
Oppdatert - oppegående - empatisk!
Lege: Steinar Kuvås Grue SkrevetEn lege etter min smak. Gjør meg ikke det minste å måtte dra til Lillehammer til de framtidige legetimer, for denne legen vil jeg gjerne fortsette hos!! Han vil bli savnet i Moelv!!
Vi er veldig glad i legen Steinar.
Lege: Steinar Kuvås Grue SkrevetVi kommer til å savne han veldig nu når han har sluttet. Ønsker han lykke til i Hamar:)
Den beste legen jeg har hatt :)
Lege: Birgitte Henriksen Gryting SkrevetEnkelt å få time og hjelp. Ingen spørsmål er dumme og hun prøver alltid å hjelpe deg med det du lurer på.
En meget trivelig lege.
Lege: Steinar Kuvås Grue SkrevetEn hyggelig kar som er grei å ha med å gjøre. Synd at han slutter i Moelv nå når jeg har vent meg til ham. Tror han er en dyktig lege. For min del har jeg bare positivt å si om ham.