Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggeriet Legesenter DA
Verdens beste lege.
Lege: Steinar Kuvås Grue SkrevetLytter, støtter og ordner opp. Synd han skal slutte, vet ikke hvor jeg skal få tak i en like bra lege.
Lyttende med varm personlighet
Lege: Birgitte Henriksen Gryting SkrevetDet var et positivt møte med en ny lege. Hun lyttet oppmerksomt, tok tak og ville sjekke ut ting. Varm og fin, jeg følte meg trygg hos henne.
En lege ikke vil miste!
Lege: Håvard Mæland SkrevetEn imøtekommende lege, har tid til å lytte,viser interesse for deg som person. En lege jeg trygdt anbefaler til andre!
Seriøs og imøtekommende
Lege: Håvard Mæland SkrevetMin opplevelse av Håvard han er seriøs, imøtekommende, og lyttende, noe han viser ved at han søker blikkontakt, gir respons under samtaler, stiller spørsmål og fører samtaler med meg om grunnen til at jeg er der.
Han viser også omsorg og forståelse. Samtidig er han samarbeidsvillig i forhold til evt henvisning til spesialist helsetilbud o.l.
Meget fornøyd
Lege: Håvard Mæland SkrevetHyggelig og seriøs lege. Fått god hjelp og rask henvisning til spesialist etc. Hyggelig personale, og moderne og flott legekontor. Glad han er fastlegen min!
Minuset er litt dårlig skilting frem til legekontoret for de som ikke er lommekjent, men dette kommer seg kanskje siden det er relativt nyåpnet.