Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gladbakk Legesenter
Flink og empatisk
Lege: Shobanaa Ayngaran SkrevetFaglig dyktig lege som tar meg på alvor og følger opp. Grundige undersøkelser og hun lytter til egne vurderinger og henviser videre ved behov.
Virker trygg og flink.
Lege: Eirik Gjærevold Damhaug SkrevetFøler at legen vet hva han holder på med. Han er blid og imøtekommende. Men, han bør kanskje lese litt i journalen før pasientmøte. Må også si at han er blitt bedre etterhvert. Legene har utrolig mye å sette seg inn i og å huske. Alt i alt så er jeg fornøyd.
Trygg lege
Lege: Eirik Gjærevold Damhaug SkrevetEirik er en veldig hyggelig å omsorgsfull lege. Jeg føler meg trygg på han. Han har hjulpet meg fra dag en siden forrige lege slutta.
Mer opptatt av pc enn meg
Lege: Eirik Gjærevold Damhaug SkrevetJeg kom ikke inn etter 50 forsinkelse. Han var mer opptatt av pc og oppdatering av medisin liste enn hvorfor jeg faktisk hadde bestilt time. Han kritiserete også legen han har tatt over for pga manglende oppdatering på medisinliste, høyst uproft.
Da jeg hadde oppfølging spørsmål til bilder jeg hadde tatt svarte han bare "har du ikke lest det som står i forklaring jeg sendte deg"
Følte meg avvist og dum etter timen. Bytter lege pga opplevelsen.
Bare helt fantastisk
Lege: Shobanaa Ayngaran SkrevetDe fleste har tannlegeskrekk, jeg har derimot legeskrekk etter mye opplevelser med kjipe leger som ikke tar meg seriøst eller lytter. Shobanaa derimot står over all forventning! Hun lytter, forstår, og som andre har nevnt - virker genuint interessert i deg. Har i forkant av time sittet med skikkelig angst for å ikke få den hjelpen jeg trenger eller ønsker, men Shobanaa har aldri skuffet meg. Dette er definitivt den beste legen jeg har hatt, og vil anbefale henne på det sterkeste! Fantastisk og nydelig dame!