Shobanaa Ayngaran
Faglig dyktig lege som tar meg på alvor og følger opp. Grundige undersøkelser og hun lytter til egne vurderinger og henviser videre ved behov.
De fleste har tannlegeskrekk, jeg har derimot legeskrekk etter mye opplevelser med kjipe leger som ikke tar meg seriøst eller lytter. Shobanaa derimot står over all forventning! Hun lytter, forstår, og som andre har nevnt - virker genuint interessert i deg. Har i forkant av time sittet med skikkelig angst for å ikke få den hjelpen jeg trenger eller ønsker, men Shobanaa har aldri skuffet meg. Dette er definitivt den beste legen jeg har hatt, og vil anbefale henne på det sterkeste! Fantastisk og nydelig dame!
Hun tar pasienten på alvor, er tilstede og lytter godt. Uten henne hadde jeg gått til grunne. Håper hun aldri blir borte for oss som trenger slike leger.
Har bare hatt gode opplevelser med Shobanaa som lege. Hun er mentalt tilstede, behandler deg som en person og tar deg seriøst. Hun er en dyktig lege og man føler at man er i trygge hender.
Rett og slett den beste legen jeg har hatt. Flott person, føler jeg kan fortelle henne alt..håper hun aldri slutter.