Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gladbakk Legesenter
Kjempe dyktig
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetEn trygg forståelsesfull lege,som lytter og "ser" deg.
Føler meg trygg,og ivaretatt hos henne.
Anbefales
Kjempeflink med barn
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetSilje tok seg god tid til å lytte til vår sønn og undersøke ham. Også veldig flink til å forklare ham om medisinering, etc.
Symptomatisk behandling
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetLegen har kanskje gode eksamenspapirer, men pasientkommunikasjon og empati er ikke fullt utviklet ennå. Dette kan kanskje unnskyldes med ung alder og nylig uteksaminert.
For meg ble opplevelsen kun å treffe en ny "pilletriller" som ikke lytter tilstrekkelig til pasientens ønsker om å finne årsakssammenheng, men vil gjerne ha deg raskt ut av kontoret med en pilleresept eller sykemelding.
Det er sikkert mange som bare ønsker seg dette, og da er hun den perfekte legen.
Super lege
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetEn engasjert og veldig dyktig lege som lytter, som bryr seg og har forståelse! Håper hun fortsetter med dette! Kan anbefales på det varmeste.
Lite fagelig kunnskapsrik
Lege: Lars Erik Kvernes SkrevetEn lege som ikke kan faget sitt, lite imøtekommende og hjelper deg ikke,viser ikke menneskelig forståelse. Snakker om sitt privat liv, og setter opp timer uten og vite hvorfor en kommer tilbake.