Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Otta Legekontor
Du blir sett og hørt!
Lege: Elvyra Podeniene SkrevetElvyra hører deg og lytter. Hun tar deg på alvor og gjør alt for å få deg til å føle deg trygg. Desidert den beste fastlegen, og en grunn til hvorfor mange er på venteliste!
Kunnskapsrik, fantastisk lege
Lege: Elvyra Podeniene SkrevetBeste legen jeg noen gang har vært borti. Hun bryr seg, husker alt, kan alt og er utrolig omsorgsfull, kunnskapsrik og fantastisk på alle måter. Vet ikke hva jeg skal gjøre den dagen hun ikke er der mer. Har hjulpet meg gjennom livet og støttet meg i vanskelige livssituasjoner og virkelig vært en engel på alle måter.
Viser stor omsorg og faglig innsikt!
Lege: Therese Renaa SkrevetFantastisk lege som tar deg på alvor. Har stor faglig kompetanse, og er oppriktig interessert i å hjelpe. Stor støtte i en krisesituasjon. Anbefales på det varmeste.
Hyggelig men rotete
Lege: Ali Abdullahi Ali SkrevetSnill og god lege! Merker han bryr seg men glemmer ofte å fortelle ting og vidreføre beskjeder..
F.eks fortalte meg at han ikke hadde hørt noe fra dps når både han og jeg hadde fått brev om det
Grusom
Lege: Therese Renaa SkrevetTil dags dato verste lege jeg har vært hos. Hun lytter ikke, og tror ikke på hva du sier. Hun er frekk og direkte uprofesjonell, samtidig som hun alltid er 'veldig opptatt' og virker som hun vil bli fort ferdig med deg. Styr unna.