Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Otta Legekontor
Trygg og sterk tillit
Lege: Zdzislaw Jan Nizialek SkrevetDoktor Jan har vært min fastlege siden jeg var et barn og tar meg alltid på alvor, rask til å hjelpe til tross for at jeg bor i en annen by over e-mld og flink til å skape en tillit og gjensidig respekt.
Kranglefant uten like
Lege: Therese Renaa SkrevetJeg har hatt denne fastlegen noen år nå, og jeg begynner å bli mektig lei av hvordan forholdet oss imellom har utviklet seg over tid. I starten opplevde jeg å bli sett og hørt og at jeg fikk hjelp. Etterhvert som tiden har gått så har det bare blitt et mareritt omtrent. Opplever ofte at det blir en krangel om å få hjelp og likevel ender opp uten hjelp. Alt jeg spør om blir slått ned på. Jeg får ikke de medisinene jeg trenger eller ber om. Å få henvisning videre er en kamp uten like, ender ofte med et nei og null hjelp der også. Hun har begynt å ignorere meg på meldinger. Skjønner egentlig ikke hva som har skjedd, men det er utrolig slitsomt og skuffende å måtte kjempe livet av seg for å få hjelp, når helsa skranter fra før, så skal den bare bli dårligere mens man står i kø for ikke få hjelp?! Betaler for legetimer som ender i null resultat, annet enn skuffelse pga manglende hjelp?! Sånn skal det jo ikke være. Virker nesten som at hun lar sine egne problemer gå utover meg som pasient?!
Trygg og nøye.
Lege: Sofie Hundevadt Dahl SkrevetHer føler man seg ivaretatt, og opplever at man blir tatt på alvor og får gode forklaringer. Trygt når man har kronisk sykdom. Fin lege.
Dyktig.
Lege: Elvyra Podeniene SkrevetEn veldig god lege. Den beste på Otta ihvertfall. Ho ser deg og bryr seg om din situasjon. Anbefales.
Fantastisk på alle måter
Lege: Elvyra Podeniene SkrevetDette er en lege som tar pasientene sine på alvor. Hun setter seg godt inn i din situasjon og gir seg ikke før hun har funnet en løsning. Anbefales på det sterkeste.