Therese Renaa

Autorisasjon (2002)

Venteliste

66 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Otta Legekontor Telefonnummer61 70 09 0061 70 09 ...
Botten Hansens Gate 9 2670 Otta
Therese Renaa er en av 7 fastleger i Sel

Siste vurderinger av Therese Renaa

Kranglefant uten like

Jeg har hatt denne fastlegen noen år nå, og jeg begynner å bli mektig lei av hvordan forholdet oss imellom har utviklet seg over tid. I starten opplevde jeg å bli sett og hørt og at jeg fikk hjelp. Etterhvert som tiden har gått så har det bare blitt et mareritt omtrent. Opplever ofte at det blir en krangel om å få hjelp og likevel ender opp uten hjelp. Alt jeg spør om blir slått ned på. Jeg får ikke de medisinene jeg trenger eller ber om. Å få henvisning videre er en kamp uten like, ender ofte med et nei og null hjelp der også. Hun har begynt å ignorere meg på meldinger. Skjønner egentlig ikke hva som har skjedd, men det er utrolig slitsomt og skuffende å måtte kjempe livet av seg for å få hjelp, når helsa skranter fra før, så skal den bare bli dårligere mens man står i kø for ikke få hjelp?! Betaler for legetimer som ender i null resultat, annet enn skuffelse pga manglende hjelp?! Sånn skal det jo ikke være. Virker nesten som at hun lar sine egne problemer gå utover meg som pasient?!

Viser stor omsorg og faglig innsikt!

Fantastisk lege som tar deg på alvor. Har stor faglig kompetanse, og er oppriktig interessert i å hjelpe. Stor støtte i en krisesituasjon. Anbefales på det varmeste.

Grusom

Til dags dato verste lege jeg har vært hos. Hun lytter ikke, og tror ikke på hva du sier. Hun er frekk og direkte uprofesjonell, samtidig som hun alltid er 'veldig opptatt' og virker som hun vil bli fort ferdig med deg. Styr unna.

Omsorgsfull

Hun lyttet til meg, og tok meg på alvor. Jeg har fått et bedre liv takket være henne og måten hun seg av meg. Oppfølgingen er også veldig bra :)

misfornøyd

jeg er veldig misfornøyd mæ dette lege og hun er ikke respekt med pasienter hadde jeg mange besøk hos henne men hun er snakke bare 3 eller 4 min og står og åpne døra !!!! og etter hver må jeg betale 190 kr for tre min !!!