Bestill time

Logo for Tannlege Hekneby

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1385 kr

Komplett undersøkelse med røntgenbilder og grundig rens. 40 minutter.

I dag 24. des I morgen 25. des Tor 26. des Fre 27. des Lør 28. des

Om

Tannlege Hekneby representerer over 30 års familiedrevet engasjement i tannhelse. Neste generasjon, Anders Hekneby, har nå tatt over driften av klinikken vår i hjertet av Drammen. Klinikken er kjent for sitt hyggelige personale, som alltid er klare til å forstå og imøtekomme dine tannhelsebehov med varme og omsorg.

Vi er stolte av vår evne til å forene respektfull og personlig tilnærming med profesjonell og dyktig tannbehandling. Et bredt utvalg av tjenester tilbys hos oss, fra rutinemessige sjekker til spesialiserte behandlinger som implantater og Invisalign for usynlig tannregulering. Videre kan vi også, som en autorisert klinikk, tilby Helfo-refusjon for implantatprotetikk. Vi arbeider også mye med pasienter som har tannlegeskrekk. Vi tilbyr tilpassede behandlingsplaner og sørger for en trygg og komfortabel opplevelse for denne gruppen pasienter.

Vi er dedikerte til å gi deg den beste behandlingen, og sikre at ditt smil forblir sunt og strålende. Velkommen til oss.

Tannlege Hekneby holder til i Drammen

• Profilbilde av tannlege Anders Hekneby
    Tannlege
    Komplett undersøkelse: 1 385 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av tannlege Lars Odd Reinertsen Hekneby
    Tannlege
Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Tannlege Hekneby

Svært dyktig og erfaren tannlege

Tannlege: Lars Odd Reinertsen Hekneby Skrevet
Pris

Sammen med sin sønn Anders Hekneby som eier tannklinikken tilbyr de to tannlegene byens beste tannklinikk. De er svært kompetente, og jobber preventivt for god tannhelse. Både far og sønn har et behagelig vesen og kurerer all tannlegeskrekk. Jeg har benyttet tannklinikken i mer enn 20 år og bil aldri bytte. Jeg føler meg så godt ivaretatt og det gjør tennene mine også.

Den beste oppfølging du kan få av tennene dine over tid

Pris

Tannlege Anders Hekneby er grundig og flink til å følge tennene over tid. Han jobber preventivt så det blir mindre borring, inngrep og implantater enn hos andre. Det blir med andre ord billigere og bedre. For når det er nødvendig å fikse en tann er han en svært dyktig håndverker og han kurerer tannlegeskrekk med sitt behagelige vesen.

Beste tannlege

Pris

Jeg har vært veldig fornøyd fra første undersøkelse. Både med rotfylling og kontroller. Jeg har anbefalt tannlegen til andre personer også familie. De er også fornøyd.

Fantastiske tannleger!

Pris

Hele min familie bruker tannlege Hekneby og jeg vil anbefale de på det sterkeste! Jeg har kjørt opp fra Skien for å få hjelp her! Rask respons ved akutt hjelp og veldig dyktige tannleger. Her forsvinner tannlegeskrekken på første time!

Fantastisk tannlege

Tannlege: Lars Odd Reinertsen Hekneby Skrevet
Pris

Når opplevelsen er at det er behagelig å være hos tannlegen, da vet en at man har funnet riktig sted. Her er det profesjonalitet og omsorg om hverandre. Anbefales på det sterkeste.