Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1385 kr

Komplett undersøkelse med røntgenbilder og grundig rens. 40 minutter.

I dag 2. apr I morgen 3. apr Fre 4. apr Lør 5. apr Søn 6. apr

Om

Anders Hekneby representerer den neste generasjonen av tannleger i familien Hekneby. Som praktiserende tannlege utdannet ved Odontologisk fakultet ved UiO, bringer han moderne teknikker og innsikt til den familiedrevne tannklinikken i hjertet av Drammen. Anders er ikke bare dyktig i tradisjonell tannbehandling, men har også spesialisert seg som autorisert behandler av Invisalign, en metode for usynlig tannregulering. Han jobber også mye med pasienter med tannlegeskrekk, og er opptatt av å tilby trygg, tilpasset og komfortabel til dem som synes det er vanskelig å gå til tannlegen.

Med sitt engasjement og innovative tilnærming, fortsetter han familiens arv ved å tilby pasientene moderne og komfortabel tannpleie med personlig preg.

Autorisasjon (2019)

Anders Hekneby er tannlege i Drammen

Siste vurderinger av Anders Hekneby

De beste som finnes

Pris

Alltid hyggelig og trygt å komme til tannlegetime.
Trygge samtaler og informasjon både før og ila behandling.
Setter stor pris på disse folka hos Hekneby.

Beste tannlegen jeg har hatt

Pris

Jeg har aldri likt å dra til tannlegen, har ofte vert unødvendig vondt og uhyggelig behandling, men etter jeg byttet til Hekneby hadde jeg ingen flere problemer med å komme for behandling, var alltid en hyggelig opplevelse og vert fornøyd med timene mine her.

Utrolig beroligende og tillitsvekkende tannlege

Pris

Et utrolig positivt tannlege besøk. Lett på hånden, stopper og spør hvordan det går, flink til og forklare tilstand og behov. Ryddig, profesjonell, og faglig flink. Anbefales på det sterkeste. Hadde også et forløp med invisalign- utrolig bra resultat og en meget positiv opplevelse ift oppfølging underveis.

Veldig bra!

Pris

Både far og sønn er dyktige og anbefales på det varmeste. Jeg er alltid fornøyd med behandlingen og resultatet.

Den beste tannbehandling jeg har fått

Pris

Veldig fornøyd med overgang til Anders etter å ha vært hos Lars lenge. Like rolig, behagelig og dyktig som Lars.
Stort fokus på meg som pasient. Føler meg trygg og ivaretatt, og er ikke lenger redd for å gå til tannlegen.
Lars kurerte tannlegeskrekken og Anders sørger for at den ikke kommer tilbake.
Veldig fornøyd med begge tannleger