Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vollen Legekontor
Ubehagelig samtale med vikarlegen til dr Kjetil
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetDr Kjetil er sympatisk, kjempe grei og lett og kommunisere med. 5 stjerner for dr Kjetil men vikarlegen Ida Malén Engeset er stikk det motsatte og veldig 4-kantet. Siste møte med hun var veldig ubehagelig. Var syk og hadde tatt egenmelding dagen før og ba spurte om sykemelding ut uken. Nei det ville hun ikke og sa hun kunne gi meg sykemelding for en dag også måtte jeg ta egenmelding igjen neste dagene, noe som ikke er lov pga regel om at det må gå 16 kalenderdager mellom sykemelding og egenmelding så minner henne på det og spør videre om hvorfor hun skal være så vanskelig. Legen ble da irritert og ubehagelig så jeg prøvde og trekke meg ut av samtalen. Ble da truet med å sitte og ta samtalen ferdig, hvis ikke så skulle hun tilkalle kollega for assistanse, noe jeg ikke skjønte hvorfor. Litt etterpå prøvde jeg igjen og trekke meg ut fra samtalen men da holdt hun døren og lot meg ikke gå ut. Hun beklaget for det hele på slutten. Etterpå Ringte jeg legekontoret for å få mail jeg kunne skrive en klage til, men nei de hadde ingen mail så da får jeg vel bare skrive omtale her, på Google anmeldelser osv. Jeg velger dessverre å bytte fastlege pga denne hendelsen. Igjen jeg har ingenting å utsette på fastlege dr Kjetil men dessverre har de en vikar som etter mitt syn ikke egner seg for å jobbe med mennesker som er syke !
Empatisk - tar tak i ting - får rettet opp liv
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetDette er en helt makeløs god fastlege. Klarer det andre ikke klarer. Spesiell for unge mennesker som trenger at noen tar tak i det bakenforliggende og ser ressurser som er ubrukte. Støtter og står på for å få til livsmestring av et slag det står respekt av. For både pasient og lege. En mor er henne evig takknemmelig.
Misfornøyd
Lege: Geir Stene SkrevetVirker totalt uinteressert i dine bekymringer. Skriver ut reseptbelagte medisiner ut i fra hva du tror at feiler deg uten å undersøke dette noe nærmere.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetJeg er 30 år og har hatt mange fastleger, men Ranghild er den beste. Jeg er kronisk syk og har fått super oppfølgning av henne, både mtp kunnskap og faglig dyktighet og empati. Eneste jeg kan pirke på er at det av og til er ventetid, men det er fordi hun tar seg god tid til å høre på hver eneste pasient og "kaster" aldri noen ut av kontoret fordi tiden er ute. Det er verdt å vente bittelitt ekstra når man til gjengjeld får en empatisk fastlege som behandler deg som et menneske, og ikke som et punkt på en sjekkliste.
Ragnhild, hvis du leser dette, håper du vet at du hjelper så mange folk gjennom yrket ditt. Setter så utrolig stor pris på deg.
Faglig veldig sterk, trygg og genuin!
Lege: Ragnhild Evensen Tunestveit SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd! Kunnskapsrik, oppriktig, dedikert, omsorgsfull. Anbefales på det sterkeste!