Geir Stene
Virker totalt uinteressert i dine bekymringer. Skriver ut reseptbelagte medisiner ut i fra hva du tror at feiler deg uten å undersøke dette noe nærmere.
En hyggelig og tillitsvekkende lege, som vurderer på en helhetlig måte. Føler meg godt ivaretatt og tatt på alvor.
Jeg har hatt Stene som fastlege i mange år. Heldigvis har ikke jeg trengt å dra til fastlegen så mange ganger, men de gangene jeg har dratt til han har han vært uinteressert i det jeg har sagt, og vært mer opptatt av hvor stor jeg har blitt. Det er mange dårlige opplevelser som har ført til at jeg nå har byttet fastlege. Helsesekretærene er helt fantastiske! Jeg har ikke noe vondt å si om de. Skulle bare ønske at legen var like omtenksom og interessert.
Jeg benytter Geir Stene som fastlege og er meget godt fornøyd med ham og Drøbak legesenter. Jeg benytter ham som fastlege.
Et legekontor som gjør alt de kan for at du får den hjelpen du trenger. Jeg bruker Stene som fastlege, og er meget fornøyd. Går til årlig kontroll, og etter innleggelse på sykehus fulgte han opp meg på en meget god og betryggende måte.