Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vollen Legekontor
Føler meg trygg
Lege: Geir Stene SkrevetEt legekontor som gjør alt de kan for at du får den hjelpen du trenger. Jeg bruker Stene som fastlege, og er meget fornøyd. Går til årlig kontroll, og etter innleggelse på sykehus fulgte han opp meg på en meget god og betryggende måte.
Verdens beste lege
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetHar brukt Vollen legekontor nå i godt over 20 år, og er veldig fornøyd med alle de legene jeg har hatt igjennom årene. Kjetil er en behaglig og flink lege, tar seg tid og lytter. Flink til henvise hvis det trengs, og følger deg opp. Har flyttet, og hver gang jeg skal til legen må jeg kjøre 14 mil, og det sier litt om tilliten jeg har til han som lege, og alle på Vollen legekontor. Bør vel bytte til en lege som er nærmere, men det sitter langt inne, så den turen inn ditt må vi vel bare fortsette med jeg og min familie, for der vet jeg at jeg/vi er trygg og blir ivaretatt.
En veldig god fastlege
Lege: Geir Stene SkrevetHar bare positivt å si om han. God til å lytte og god til å formidle konstruktivt. Sekretærene er også ressurssterke så totalt sett så er jeg veldig fornøyd med legesenteret.
Trygg
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetTilgjengelig og flink. Tar seg nødvendig tid. Relativt lett å få time. Hyggelig laboratorie personale.
Fantastisk Lege
Lege: Kjetil Hagene Egge SkrevetHar bare gode ting å si om kjetil. Håper jeg for beholde han som fastlege lenge. Anbefales på det sterkeste.