Vollen Legekontor

Skjæret 47 1390 Vollen

Siste vurderinger av behandlere ved Vollen Legekontor

super lege

Lege: Geir Stene Skrevet

Har bare posetive ting aa melde om denne legen har vert min lege siden Jens Mo tid Konstuktiv og henviser deg videre med stor innsikt i det somatiske landskapet. Meget flink lege

Dyktig

Lege: Kjetil Hagene Egge Skrevet

Kjetil ser deg som pasient. Som andre har kommentert ringer han spesialister dersom han ikke er sikker. Dette gjør at man som pasient føler seg sett og at man blir tatt på alvor. Hyggelig, dyktig og trygg. Kjempe fornøyd!

Skuffende og lite interessert

Lege: Geir Stene Skrevet

Har vært pasient hos han et par år nå og har alltid følt meg litt uvelkommen når jeg har gått til han. Har forsåvidt en tilsynelatende relativt god forståelse av legefaget men mangler en del på det medmennesklige og betryggende samt at jeg opplever at han er utålmodig med barn. Lite beroligene og ikke flink til å håndtere de heller,har faktisk opplevd at han har forsvunnet midt under en legetime da han ikke klarte å berolige barnet mitt.

Grundig og dyktig lege

Lege: Kjetil Hagene Egge Skrevet

Han tar seg tid og følger opp grundig. Undersøker og ringer spesialister hvis han er usikker. Kan anbefales!

God fastlege

Lege: Geir Stene Skrevet

Er kronikker og trenger jevnlig oppfølging fra legen. Opplever at dr. Stene tar meg på alvor, han er godt oppdatert om min situasjon og yter den servicen jeg forventer. Jeg er svært fornøyd. Kontoret er svært veldrevet og yter profesjonell service.