Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kløfta Legesenter
Fantastisk lege
Lege: Sasha Dushanov SkrevetEn fastlege som ser deg, hele deg. Ser deg i øynene og lytter til hvert eneste ord. Meget kunnskapsrik og trygg.
ikke tilstede, får vikar hver time
Lege: Anne-Kjersti Staveteig SkrevetHar hatt henne som fastlege siden 2004. De siste årene har jeg ikke fått time med henne, men en vikar på legesenteret.
Det jeg husker av henne, i og med at det er år siden jeg har fått time med henne, er at hun gjerne vil gjennomføre timen så fort som mulig og ikke tar seg tid til å gjennomføre grundige undersøkelser.
Vikaren jeg har fått har oppført seg på samme måte. Har en bok på kontoret med tittelen "5 minute clinical consult", det sier vel litt.
Føler at jeg ikke får utdypt og forklart problemet fordi de vil at alt skal gå så raskt så de er veldig kjappe til å si "ja, det kan være dette eller dette" også får jeg en resept eller et råd/tips til hva jeg kan gjøre annerledes også blir jeg sendt hjem.
Alltid lang ventetid på legesenteret, mellom 15-45 minutter, om ikke lenger. Ikke fornøyd med senteret eller legene.
Hva med å håndhilse på din pasient?
Lege: Ingebjørg Myre Hilstad SkrevetSkuffende førsteinntrykk..
For det første håndhilser hun ikke på meg når jeg kommer til time.
Rekker ikke å forklare meg før hun avbryter med at dette er ikke noe jeg kan svare på og det er ikke sikkert at spesialister finner ut av problemet ditt heller.
Hun sendte henvisning til spesialist mens jeg prøver å forklare problemet, før jeg var ferdig med forklaring var henvising allerede sendt og ikke noe hun kunne endre på nå sa hun da!
Prøver å stille noen spørsmål men generelt negativ person som virker som kun er interessert i å sende meg ut igjen slik at hun ikke skal noe "ekstra jobb" eller minst mulig jobb med meg som pasient.
Tar seg alltid tid!
Lege: Jone Vistnes SkrevetDyktig lege som har jobbet i psykiatrien før. Han har alltid god tid til pasientene(resulterer dog ofte i lang ventetid på venterommet) Han er avslappet, er ærlig om hva han ikke har kunnskaper om. Men søker kunnskap. Kan bli noe bedre på å få fortgang i papirer som skal videresendes.
En lege som ønsker å finne ut av dine utfordringer
Lege: Jone Vistnes SkrevetJa, han er forsinket og ja, jeg var en av de som irriterte meg veldig over dette. Men så kom dagen hvor alt raste for min del, og jeg trengte mer tid enn det som var satt opp. Og den tiden fikk jeg uten at jeg følte at han tittet på klokken. Etter dette så tenker jeg at han tar seg tid og han lytter til sine pasienter og han gjør det som skal til for å finne ut av ditt problem/utfordring. Om han ikke har kunnskapen selv, så sender han deg til ett sted som har kunnskapen. Jeg har kun positive ting å si om Jone Vistnes!