Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kløfta Legesenter
Vi er fornøyd
Lege: Ingebjørg Myre Hilstad SkrevetFår alltid time raskt. Hun er effektiv. God på å henvise videre. Jeg erfarer at hun er god til å lytte og jeg er en pasient som er tydelig i mine bestillinger.
For meg og mine barn gjør hun jobben sin.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Jone Vistnes SkrevetJone har vært min lege i 9 år. Jeg føler meg trygg,ivaretatt.selv om han er forsinket så gjør det meg ingen ting.han tar seg alltid god tid. Veldig dyktig og blid.stå på Jone!!!
Fantastisk lege
Lege: Cathrine Tølløfsrud SkrevetJeg har hatt Dr. Tølløfsrud som fastlege i 12 år. Hun er herlig person og dyktig lege. Jeg er kjempe fornøyd og håper å ha henne som fastlege så lenge det er mulig!
En flott fastlege!
Lege: Espen Madsen Devold SkrevetEspen er en kjempegod fastlege! Trygg og kunnskapsrik. Et hyggelig menneske et han også😊 Det eneste som trekker ned er legekontorets eeeeeeviglange ventetider,både på å få time og når man sitter på venteværelset.
Veldig bra lege
Lege: Jone Vistnes SkrevetJeg har brukt Jone i ca 9 år nå trur jeg. Han er imøtekommende og tar seg god tid til å lytte på det du har å si og gjør de undersøkelser som må til. Han stresser ikke slik at du føler du må forte deg ut. Kan ofte være opptil 1 time forsinket, og selv om det kan være irriterende noen ganger så er det likevel verdt det. Vil ikke bytte ut legen min for alt i verden.