Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Ikke for kvinner
Lege: Ole Einar Møster SkrevetHyggelig, tillitsfull og direkte, men lite kompetanse på kvinnehelse.. sendes videre til andre kvinnelige leger om det er noe. Oppleves som «gammeldags» på informasjon om kvinnehelse.
Kald og uempatisk
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetDenne legen lytter ikke til hva du har å si men kommer med sine belærende. monologer og forteller deg at han vet best. Han hører ikke etter hva du har å si men er mest opptatt å belære deg
Skygg unna
Svært fornøyd
Lege: Marte Jomaas Svendsen SkrevetVeldig fornøyd med Marte, hun er flink til å følge opp sykdom, henviser videre om det trengs. Tar meg på alvor. Føler meg sett og hørt etter å ha vært hos henne. Absolutt å anbefale, har hatt henne i snart 5 år, og hatt timer til både smått og stort. Både mann og barn har også henne som fastlege.
Topp fastlege som ser meg
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetEtter at jeg flyttet til Arendal og en tid var uten fastlege, fikk jeg plass hos Legegruppen og Kjellevold. Gikk en tid uten visitt, men fra mars i år ville jeg ta skjeen i en annen hånd og fikse helsa. Long story short: Kjellevold er en topp motivator som viser meg veien jeg bør gå. Han er blid og fornøyd og skjuler godt peset han som fastlege ganske sikkert har. Ser meg og mine behov på en topp måte. Full pott, mann!
En god lege å ha
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetMagnus er en flott lege.
Han har meget god kunnskap om alt jeg har kommet til han med.
Han setter alltid av tid og jeg føler meg hørt og ivaretatt.
Han møter og behandler meg med respekt.