Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerskogen legesenter
Dyktig, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Andrew David Moss SkrevetEn veldig forståelsesfull lege som jeg fikk veldig fort tillit til. Han er veldig lett å snakke med og han viser både forståelse og empati. Som pasient føler jeg meg veldig trygg og ivaretatt. Han gir også god oppfølging når det kreves.
Endelig
Lege: Rikard Lennart Karsberg SkrevetStod i 2 år på venteliste før jeg kunne ha ham som fastlege.
Rikard følger meg opp sånn en lege skal gjøre!
Lyttende ved spørsmål, hvor han svarer på et medmenneskelig måte.
Kompetansen er utmerket.
Fantastisk godhjertet
Lege: Randi Engen SkrevetBare gode ord å si. Blir virkelig fulgt opp å tatt på alvor. Veldig menneskelig, lyttende og ikke minst dyktig. Er så glad for at jeg er så heldig å har en så god og trygg lege.
Hastverk er lastverk.
Lege: Rikard Lennart Karsberg SkrevetInntrykket var så godt første gang, ble etter hvert svært skuffet. Hører for lite på min egenerfaring og tidligere spesialister. Hadde for dårlig tid. Siden jeg ikke kan være så mye konkret må jeg bare oppfordre pasienter til å skrive ned sin sykehistorie så man iallfall er sikker på å rekke få med det man hadde tenkt å si.
Jordnær og dyktig
Lege: Dorthe Jensen SkrevetKjempedyktig og grundig lege! Kaller en spade for en spade og tar pasienter på alvor uten å dulle. I tillegg er hun rask og effektiv.