Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerskogen legesenter
Rolig og forståelsesfull
Lege: Randi Engen SkrevetHun er en utrolig dyktig lege. Helt topp på kommunikasjon og empati. Man føler seg forstått og blir tatt på alvor. Hun tar seg tid til pasientene.
En fantastisk fastlege
Lege: Randi Engen SkrevetHun er den beste legen jeg har hatt. Faglig dyktig, lyttende, forståelsesfull og har alltid tid til deg. Føler meg virkelig godt ivaretatt her
Veldig fornøyd
Lege: Rikard Lennart Karsberg SkrevetJeg har vært veldig fornøyd med Karsberg som fastlege. Han er sympatisk, tar pasienten på alvor og man får god kontakt med ham. Virker oppriktig interessert.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Randi Engen SkrevetHun er faglig dyktig, det medmenneskelige og omsorgsfulle er helt topp, man føler seg godt ivaretatt uansett hva det gjelder.
Faglig oppdatert, ryddig, åpen, tydelig, trygg og empatisk.
Lege: Dorthe Jensen SkrevetJeg og mine barn har gått til Dorthe i en årrekke. Hun er veldig profesjonell og holder seg faglig oppdatert. Tydelig og direkte uten slendrian og uten snikk-snakk. Hun stiller gode spørsmål som gjør det enklere å sette ord på det som er tema for timen. Dorthe har godt humør, er ei fresk dame og jeg setter veldig pris på at hun virkelig tar tak i smått og stort i min og barnas helse. Hun er også en god støtteperson og er flink til å motivere. Dorthe er veldig løsningsorientert uten at det på noen som helst måte går utover kvaliteten - tvert i mot. Terningkast seks! :)