Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Brelin og Faizi
Anbefales ikke
Lege: Atal Mohammad Feroz Faizi SkrevetHan er arrogant, ovenifra og ned. Hører ikke på hva pasienten forteller om symptomer osv. Han virker ikke interessert i pasientens beste. Lager bare mer trøbbel for pasienten. Kan dessverre ikke anbefale denne legen.
Faizi
Lege: Atal Mohammad Feroz Faizi SkrevetFaizi er fastlege til min svigerfar på 87 år som bor i omsorgsbolig i Halden .Helt unik lege,trygg snakker tydelig, hjemmebesøk, informasjon til familie, gjør det han kan for at svigerfar skal ha det bra. Kunne ikke hatt en bedre lege.
[Navn fjernet av moderator] svigerdatter
En lege som tar vare på sine pasienter
Lege: Atal Mohammad Feroz Faizi SkrevetBle oppringt av Faizi etter blodprøve, vi gikk sammen igjennom resultatene på telefon og besluttet videre behandling.
Trygg og god
Lege: Atal Mohammad Feroz Faizi SkrevetKunnskapsrik og dyktig lege ,tar seg tid til og observere pasienten på en riktig måte slik att du føler deg trygg
Min fastlege siden 2000
Lege: Trond Petter Christiansen Brelin SkrevetGod lege. Kan diskutere med han og finne gode løsninger. Føler meg trygg med han som lege. Litt usikker på om han er liie «på» nå, etter over 20 år som fastlege, men kjenner meg likevel trygg.