Ensjøbyen Medisinske Senter

Gladengveien 3b 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter

Totalt fraværende lege

Lege: Waqas Akhtar Amin Skrevet

Jeg har aldri vært i nærheten av en så fraværende lege. I sommer hadde jeg Covid og helsemyndighetene koblet på fastlegen min, men det ble ikke tatt noe kontakt. Jeg prøvde å 2 uker å komme i kontakt med Wasqas uten hell. Han sendte meg derimot faktura for e-konsultasjon som han ikke hadde foretatt. Har vært hos han tidligere også der han har vært helt fraværende. Jeg er hos legen kanskje hvert 3 år, men dette blir for dumt.

Trygg og dyktig

Lege: Luna Cecilie Lu Skrevet

Endelig fant jeg en lege som kan forstå meg og ta seg en god tid til å finne ut hva problemet mitt er og hjelpe meg. Jeg er virkelig takknemlig :)

Empatisk og blid

Lege: Dragan Stjepanovic Skrevet

Dragan er en fantastisk lege som leser pasienten og er varm og lun i sin kommunikasjon. Dragan vet å bruke humor og gjør besøket avslappende. Han er ærlig og direkte og får deg som pasient til å føle deg verdsatt og velkommen.

Min Helse!

Lege: Dragan Stjepanovic Skrevet

Veldig frekke og litte kompetente folk som jobber i resepsjon.
Har følelse at de er ikke klare at de jobber med folk.
Umulig å kommunisere med legen uten å bestille time.
Veldig skuffet over senteret og legen.

Dårlig på å ta mental helse seriøst

Lege: Ehsna Bano Ali Skrevet

Opplevde henne som en god fastlege når jeg først gikk til hun, men det er ikke inntrykket jeg har nå lenger.
Jeg gikk til hun for å snakke om hvordan jobb hadde slitt meg helt ut og at jeg ikke lenger viste hvordan jeg skulle holde ut. Ble møtt ble lite forståelse og hun sammenlignet min jobb med sin, og snakker om hvor tøft og slitsomt det er og være lege. Som er noe jeg har opplevd hver gang jeg har gått til hun om andre mentale problemer jeg har hat. Hun drar alltid inn hvor tøft andre og henne selv har det, og hun avviser alle mentale problemer.

Hun rusher alltid gjennom timen, og om du vil ta opp mer en 2 ting ber hun deg sette opp en ny time selvom det er 10 minutter igjen av timen din.

Har heller ikke noe godt inntrykk av resepsjonistene som jobber der, de er sjeldent imøtekommende og ofte irriterte.