Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Bedre enn sitt rykte!
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetNå har jeg møtt dr. Amin ved en håndfull anledninger de siste årene. Jeg opplever ham langt bedre enn sitt rykte - og mye av den kritikk som her fremkommer. Han er ung, nøktern (hvilket jeg mener er en god egenskap for en lege), kunnskapsrik og har gitt meg god service og oppfølgning hver gang. Kanskje ikke rett lege hvis det er mer en psykolog du trenger - men det vet jeg vel egentlig ikke - men som somatisk lege; helt førsteklasses!
Styr unna!
Lege: Shahid Javaid SkrevetHar hatt Shahid som fastlege i et par år. Han har alltid virket travel og uinteressert, knapt noe øyekontakt, tastaturet klakker så snart jeg åpner munnen.
I fjor sommer søkte jeg hjelp for psykiske lidelser og han sendte en henvisning til en psykiater (han ba meg også om å sende inn en ekstra selv, som jeg senere fant ut er mot reglene). 9 måneder senere purrer jeg på henvisningen, får beskjed om at den ble sendt inn og at jeg bør kontakte psykiateren. Da jeg ringer dem får jeg vite at henvisningen forlengst var avvist, og at melding hadde blitt sendt til fastlegen om det.
Nå finner jeg meg ny fastlege og håper at den neste er litt flinkere.
Faglig dyktig og empatisk lege
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetJeg har hatt legen Amin i snart 4 år, Han har hjulpet meg med å diagnoser alvorlig sykdom og følge meg opp. Amin er imøtekommende, trygg lyter og ikke minst faglig dyktig. Legekontorer har også digital booking av timer og e-konsultasjon i tillegg til å spørre personalet om hjelp/veiledning.
En lege/legekontor med dårlig kommunikasjon og service
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetDe gangene jeg har vært innom fastlegen Ehsna Bano Ali og legekontoret har jeg følt meg mer som en byrde enn som en pasient som blir ivaretatt på en god og trygg måte. Journalen har fastlegen aldri lest gjennom før timen/telefonkonsultasjonen starter, hvilket har resultert i at vi enten bruker 5-10 min ekstra på at hun leser gjennom, eller at jeg må dra gjennom hele historien og bakenforliggende på egenhånd. Har også kommet med henvisninger fra fysioterapauter og leger på Rikshospitalet. Istedenfor å ta disse henevndelse til etterretning har fastlegen heller kommet opp med egne løsninger, som har resultert i at ting har tatt mye lenger tid enn hva det nødvendigvis ville gjort.
Servicen blandt de som jobber i resepsjonen er skremmende dårlig. Istedenfor å ha en vennlig innstilling til pasientene som kommer innom opplever man at personell ofte nedsettende i toneleiet og er i dårlig humør.
Fantastisk fastlege
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetDr. Dragan er en lege som virkelig følger opp pasientene sine, han er medmenneskelig og empatisk. Gir raske og gode svar og følger pasientene sine godt opp. Anbefaler han på det varmeste.